Kunststof tank standaard of op maat 

Indien u een opslagtank of voorraadreservoir wilt aanschaffen is het aanbod enorm. Een bepalende factor bij het maken van uw keuze is waar u deze voor gaat gebruiken. Daarbij spelen niet alleen de opties waarmee een tank is uitgerust een rol, maar ook het materiaal waarvan de wanden gemaakt zijn. Het assortiment van BTS Tank Solutions bestaat uit allerlei soorten opslagtanks en -reservoirs. Naast rvs, aluminium en stalen exemplaren slaagt u bij ons ook gegarandeerd wanneer u een kunststof tank kopen wilt. 

Kunststof tank tweedehands en nieuw 

Zoals met alle voorraadtanks die wij verkopen kunt u ook bij onze kunststof modellen opteren voor een gebruikt of ongebruikt reservoir. Het verschil zit hem voornamelijk in de prijs, en zeker met een beperkt budget is het verstandig om een tweedehands tank van kunststof aan te schaffen. U betaalt bij ons altijd een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Uiteraard hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit van de in ons aanbod aanwezige occasie kunststof tanks. Elk opslagreservoir dat we bij BTS Tank Solutions binnenkrijgen wordt grondig gecheckt op eventuele gebreken, beschadigingen en andere onvolkomenheden. Daarbij houden we de officiële richtlijnen die zijn opgesteld voor kunststoftanks nauwlettend in het oog. Het betreft bijvoorbeeld regelgeving die betrekking hebben op veiligheid, kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden. In de praktijk betekent dit dat alle kunststof tanks refurbished bij ons gekocht duurzaam en veilig zijn.

Kunststof tanks in veel varianten 

Ons assortiment kunststof opslagtanks is zeer uitgebreid. Op het terrein van BTS Tank Solutions vindt u onder meer tanks met enkele en dubbele kunststof wanden. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen boven- en ondergrondse reservoirs, staande en liggende ontwerpen, en ronde en langwerpige kunststoftanks. De inhoudsmaten ervan lopen uiteen van 100 tot 500.000 liter. Het formaat van een opslagtank houdt op zijn beurt vaak ook weer verband met de installatiemogelijkheden die het desbetreffende exemplaar biedt. Zo zijn de grotere reservoirs doorgaans alleen geschikt voor bovengronds gebruik. Voor de kleinere modellen geldt deze restrictie vanzelfsprekend niet. Dankzij hun over het algemeen flexibele inzetbaarheid kunnen kunststof tanks gebruikt worden voor tal van stoffen. Dit soort vaten leent zich onder andere voor de opslag van vloeistoffen en water, chemicaliën, oliën, zouten, zuren, logen, levensmiddelen en granulaten. 

Aangepaste kunststof tank kopen 

Wij kunnen ons voorstellen dat binnen een bedrijf soms behoefte bestaat aan een kunststoftank met bepaalde eigenschappen, die zich niet in ons aanbod bevindt. Wanneer dit zo is verzoeken wij u vooral om uw voorkeuren aan ons kenbaar te maken. Dan gaan wij actief op zoek naar het door u gewenste exemplaar. Het kan natuurlijk zo zijn dat u per direct een specifieke tank van kunststof nodig heeft. In dat geval biedt BTS Tank Solutions de mogelijkheid om een tweedehands reservoir aan te passen aan uw wensen. Als het gaat om het ombouwen van kunststof opslagtanks mogen wij ons zelfs de specialist van de Benelux noemen. We kunnen desgewenst verschillende features toevoegen, waaronder een niveau-indicator of een overvulbeveiliging. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij de aanschaf van een reguliere of voor u aangepaste kunststof tank.

Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste kunststof tank. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?