Refurbished tanks zijn gecontroleerde, schoongemaakte én indien nodig herstelde tweedehands tanks. Voordat onze tanks de titel ‘refurbished’ mogen dragen, doorlopen deze een grondige technische inspectie en kwaliteitscontrole. Doordat bovendien oudere producten vaak duurzamer geproduceerd zijn dan moderne versies, kunnen wij u bij alle tanks een waterdichte kwaliteitsgarantie bieden.

Waarom voor refurbished kiezen?

1. U heeft keuze uit een breed gamma, direct leverbaar uit stock

Wij beschikken over een voorraad van 2000 opslag- en productietanks.Dankzij ons omvangrijke assortiment hebben wij oplossingen op maat voor elke sector. U vindt bij ons tanks te koop in diverse afmetingen en voor verschillende toepassingen. Bovendien zorgen we ervoor dat uw refurbished productie- of opslagtank zo snel mogelijk operationeel is.

2. Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ons betrouwbaar netwerk en grondige materialenkennis, aangevuld met intensieve inspecties en keuringen, verzekeren u van een topproduct tegen een scherpe prijs, die in elk geval lager is dan de nieuwwaarde.

3. BTS Tank Solutions ontzorgt van A tot Z

Van aanpassing op maat in eigen atelier tot transport en professionele installatie, BTS Tank Solutions ontzorgt u van A tot Z.

4. U versterkt uw duurzame en groene imago

Draag uw steentje bij aan een groene en duurzame wereld. Hergebruik is een hoogwaardige oplossing om de waarde van materialen langer te behouden, één van de pijlers in de circulaire economie. Er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig. En de uitstoot van broeikasgassen daalt, omdat hergebruik van materialen minder energie vraagt dan ze nieuw te produceren.

Think refurbished en vermijd samen met BTS Tank Solutions 2,9 ton CO2 per ton tank (bron: ISSF)

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.