Tanktransport door heel Europa

Bij de aanschaf of huur van een opslagreservoir of andersoortige tank moet deze natuurlijk ook naar zijn uiteindelijke bestemming worden gebracht. In het bijzonder bij de grotere exemplaren kan een tank vervoeren een behoorlijk ingewikkeld vraagstuk zijn. Het transport van opslagtanks, procesvaten, persluchttanks, gastanks, drukvaten, vacuümtanks en aanverwante producten vereist namelijk niet alleen de nodige kennis van zaken, maar tevens het juiste materieel. BTS Tank Solutions beschikt over beide, en wij beschouwen het tankvervoer dan ook als een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Tank transporter van hoog niveau

Wanneer wij een tank vervoeren maken we gebruik van een geavanceerd en modern trekvoertuig, dat voor alle facetten van het transport kan worden ingezet. Doordat de trekker is uitgerust met een radiografisch gestuurde telescopische hefkraan zijn extra voertuigen voor het laden en lossen overbodig. De hydraulische hefkraan op de trekker is uitschuifbaar tot een lengte van 16,5 meter en kan tot 60 ton per meter hijsen. Voor het tankcontainer transport zijn wij in het bezit van een vlakke oplegger met een laadhoogte van 85 centimeter. De oplegger leent zich voor ladingen van maximaal 3,15 meter hoog, en kan indien nodig worden verlengd tot 20 meter. Daarnaast heeft BTS Tank Solutions de beschikking over een dieplader. Deze is voorzien van een ketelbed met een laadvlakhoogte van 40 centimeter en een lengte van 15 meter.

Mooie samenwerking tussen BTS Tank Solutions en Verhelst Machinery

Leveren, lossen en rechtop zetten van een opslagtank van 196m³ met afmetingen:

  • totale hoogte: 20m
  • diameter: 4,2m

De tank werd rechtop gezet met een 120T kraan  in samenwerking met een 100T kraan. 

Container transport zonder grenzen

Bij BTS Tank Solutions kennen zowel onze klantenservice als onze vervoersoplossingen geen grenzen. Behalve dat wij alle laad-, los- en transporttechnieken in huis hebben om elke opslagtank probleemloos bij u op locatie te krijgen, doen we dit ook nog eens door heel Europa. BTS Tank Solutions werkt dagelijks met opdrachtgevers in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Doordat we tientallen jaren ervaring hebben zijn onze mensen professionals met veel verstand van zaken. Van verkopers tot chauffeurs, iedereen is breed opgeleid en heeft kennis van specialistisch transport. Wij weten dus als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een tank ren, en ook de wet- en regelgeving rond internationaal en uitzonderlijk wegtransport heeft geen geheimen voor ons. Indien u bij het kopen of huren van een opslagreservoir tanktransport nodig heeft kunt u altijd op ons rekenen.

Financieel aantrekkelijk tanktransport

Efficiënt en kwalitatief vervoer is voor ons van groot belang. Daarom houden wij het transportproces van A tot Z in eigen hand. Voor een zo doeltreffend mogelijk vervoer krijgt u één vast aanspreekpunt. U weet dus altijd bij wie u in de aanloop van, tijdens en na afloop van het tankvervoer terechtkunt. De BTS Tank Solutions-medewerker die u gedurende het containertransport begeleidt kent de situatie en bespreekt van tevoren tot in de kleinste details het transport van uw opslag- of productietank. Dankzij een klein team en onze multifunctionele tank transporter is het vervoer financieel uiterst voordelig. Onze werkzaamheden blijven vanzelfsprekend niet beperkt tot het transport. Het installeren van uw gekochte of gehuurde tank behoort eveneens tot onze taak. Gedurende het vervoer en de installatie houdt ons aanspreekpunt nauw contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt.

 

Voor meer vrijblijvende informatie over tank transport en installatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.