BTS Tank Solutions: ook voor opslagtank- en containerverhuur 

Behalve voor het verkopen en opkopen van tanks is BTS Tank Solutions ook het adres voor het huren van een productiereservoir, opslagtank of soortgelijke container. Uit het omvangrijke en afwisselende assortiment dat wij onze internationale klantenkring bieden kunnen desgewenst namelijk ook tanks gehuurd worden. Wanneer u gebruikmaakt van onze tank verhuur heeft dit als voordeel dat u niet voor lange tijd vast zit aan een specifiek exemplaar. Bovendien vormt de huur van een container of opslagtank een kleinere uitgavepost dan het kopen ervan. 

Verhuur containers als tijdelijke opslagunits 

Bedrijven en ondernemingen kunnen verschillende redenen hebben om af te zien van de daadwerkelijke aanschaf van een tweedehands of nieuwe tank. Het financiële voordeel dat een huur container met zich meebrengt is dus niet per definitie doorslaggevend, al speelt het niet hoeven doen van een grote extra investering natuurlijk wel vaak een rol. Dat is althans indien u slechts periodiek of voor korte tijd behoefte heeft aan een container, tank of reservoir voor opslag- of productiedoeleinden. Een belangrijke afweging bij het huren is dan ook voor hoe lang een bedrijf de beschikking wil hebben over een tank. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn wanneer de vraag naar een reservoir of container bij een onderneming fluctueert, wanneer dit seizoensgebonden is of wanneer bij een bedrijf tijdelijk een productie- of opslagcontainer met specifieke mogelijkheden nodig is. 

Veel keuze bij huur container 

Het verkoopaanbod van BTS Tank Solutions bestaat uit 2000 nieuwe en tweedehands tanks, reservoirs en containers. Dit gehele assortiment is in principe ook beschikbaar in onze tank verhuur. Uit welke exemplaren u kunt kiezen en voor welke periode u deze kunt huren is uiteraard voor een groot deel afhankelijk van de wensen van en toezeggingen aan andere klanten, maar op onze website krijgt u altijd een actueel en betrouwbaar overzicht van de opslagtanks en productiereservoirs die wij op dat moment op stock hebben. De capaciteiten van onze verhuur containers en tanks variëren van 100 tot 500.000 liter, en ook de features en toepassingen van de huurtanks laat veel verscheidenheid zien. Voor bedrijven met speciale wensen hebben wij opties als een roerwerk, een koel- of verwarmingsmogelijkheid, een warmtewisselaar en een of meer reactoren, terwijl ook de materialen waaruit de reservoirs bestaan zeer divers zijn. 

Containerverhuur inclusief transport en installeren 

Indien u voor korte of langere tijd een huur container op uw terrein wilt plaatsen kunnen wij u dus zeker helpen. BTS Tank Solutions bedient elke branche en heeft opslagtanks voor agrarische bedrijven, de dranken-, zuivel- en voedingssector en de farmaceutische, chemische en petrochemische industrie. Ook wanneer u een huurtank voor een andere bedrijfstak zoekt kunt u dit aan ons kenbaar maken, want wij kopen doorlopend allerlei types productie- en opslagcontainers op. Naast reservoirs voor specifieke doeleinden is er keuze uit dubbelwandige, enkelwandige, ondergrondse, bovengrondse, en verticaal en horizontaal te plaatsen exemplaren. Net als bij het kopen van een tank via BTS Tank Solutions geldt ook voor onze tank verhuur dat wij de container naar uw bedrijf transporteren en ter plekke voor u installeren. De kosten daarvan worden meegenomen in de offerte, zodat u daar dus geen extra rekening voor krijgt. 

Heeft u een productietank, opslagreservoir of andere verhuur containers nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met BTS Tank Solutions en ervaar wat onze afdeling tank- en containerverhuur voor u kan betekenen.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.