Zeecontainer verkoop en verhuur 

Opslagmiddelen behelzen meer dan alleen meng-, druk- en voorraadtanks. Behalve voor het bewaren en verwerken van grondstoffen en materialen bestaan er namelijk containers die in de eerste plaats het transport van stukgoederen en andere zaken als doel hebben. Hiertoe behoren onder andere ook zee-, weg- en spoorcontainers. Dit soort opslagcontainers maakt eveneens deel uit van het aanbod van BTS Tank Solutions, en wij kunnen u dus ook van dienst zijn wanneer u een zeecontainer wilt aankopen. Wij bieden bovendien containerverhuur aan. 

Diverse tweedehands zeecontainers te koop 

Containers voor het vervoer over zee kunt u in verschillende afmetingen, modellen en ontwerpen aanschaffen. Desondanks kennen de lengtematen van dergelijke containers wel een zekere standaardisering. Bij de bouw van vrachtschepen wordt namelijk rekening gehouden met standaardlengtes van 10, 20, 30 en 40 voet. Verder zijn er containers die aan beide kanten 2,5 voet extra hebben en aldus uitkomen op 45 voet. Een zeecontainerformaat van 40 voet is echter het meest algemeen en geldt als norm voor het professionele zee- en wegvervoer. Onder de exemplaren van 40 en 45 voet bevinden zich ook zogeheten ‘high cube’-modellen. Deze zijn 30 centimeter hoger. Het algemene assortiment omvat daarnaast tankcontainers voor vloeistoffen, vries- en koelcontainers en open zeetransportbakken. Bij het kopen van een occasie zeecontainer moet u zich vooraf dus goed realiseren welk type u nodig heeft. 

Zeecontainer kopen of verkopen 

Desgewenst kunnen wij een of meer nieuwe zeecontainers voor u regelen, maar BTS Tank Solutions legt zich vooral toe op de verkoop van refurbished containers. U kunt ons dus ook benaderen wanneer u zelf een zeecontainer te koop heeft. Uw tweedehands container is namelijk geld waard. Als wij een exemplaar aangeboden krijgen voeren wij allereerst een inspectie van de container uit. Wij controleren onder meer of er scheuren of andere beschadigingen aanwezig zijn in de bodem, de wanden en het dak. Vervolgens kijken we de toegangsmogelijkheden van de container na. Het kan dan gaan om de deuren, de vergrendeling daarvan en eventueel aanwezige luiken. Wat bij zeetransportbakken uiteraard ook van belang is, is of het geheel aan alle kanten en op alle naden water- en vloeistofdicht is. Vanzelfsprekend hebben de containers uit ons aanbod de verplichte keuringen ondergaan. 

Verhuur zeecontainers 

Voor ondernemers die af en toe gebruik willen maken van een zeecontainer ligt het minder voor de hand om er een te kopen. Om u tegemoet te komen kunt u bij BTS Tank Solutions daarom voor een bepaalde tijd een exemplaar huren. Zeecontainers zijn populaire objecten om te huren. U kunt ze inzetten voor het vervoer van voorwerpen en stoffen, maar ze komen bijvoorbeeld ook goed van pas bij het tijdelijk of op een bepaalde locatie opslaan van materialen. Bij interesse in een huurcontainer raden wij u aan om contact op te nemen met ons verhuur- en verkoopteam. Dit is direct de juiste afdeling indien u een of meer specifieke zeecontainers wilt aankopen en de beoogde exemplaren niet op onze website vindt. Aan de hand van uw voorkeuren gaan wij dan actief op zoek naar de zeetransportcontainer die u wenst.

Heeft u dus niet direct het product gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?